Solliciteer nu voor de PCS7 Masterclass

Nspyre wil graag investeren in enthousiaste (young) professionals met een industriële automatiseringsachtergrond. Vanaf 1 november start Nspyre een intensief en leerzaam Masterclass programma op het gebied van PCS7 met cursussen, workshops en excursies. Afsluitend volgt een Bootcamp weekend waarin een echte praktijkcase opgelost moet worden.

Masterclass
In het 10 dagen durende Masterclassprogramma maken de deelnemers niet alleen kennis met de theoretische basis van SIMATIC PCS7 maar is er ook veel aandacht voor praktische toepasbaarheid. Denk daarbij o.a. aan Batchcontrol (ISA 88) en Security (ISA 99). De uitvoering van het Masterclassprogramma wordt voornamelijk door gespecialiseerde PCS7 trainers en zeer ervaren specialisten uit de Nspyre gelederen verzorgd.

Bootcamp
Tijdens het aansluitende en afsluitende Bootcamp komen kennisdeling en gezelligheid samen. Nspyre organiseert een compleet verzorgd weekend met o.a. een excursie naar één van onze klanten, bourgondisch eten en een uitdagende PCS7 Railway Challenge praktijkcase.

Interesse?
Wil jij een goede start maken bij Nspyre met de PCS7 Masterclass en Bootcamp? Stuur je CV met motivatie naar marlou.de.bruijn@nspyre.nl of bel 06-22395616. Meer info >>