Océ blikt terug op SAP ME implementatie

Nspyre was als system integrator betrokken bij het project om het MES Systeem SAP ME te implementeren bij Océ

Nspyre was als system integrator betrokken bij het project om het MES Systeem SAP ME te implementeren bij Océ. Océ heeft voor onder andere de Toner Pearls fabriek voor SAP ME als MES systeem gekozen. Production Engineer Maikel Huygens en Erik Schut, manager Océ Toner Production M&L Consumables delen hun ervaringen in een artikel in het vakblad Automatie.

Océ implementeerde het MES systeem voor de 'Toner Pearls' productielijn. Deze lijn produceert cartridges voor de Océ WFPS printers, zoals de Océ Colorwave 600. Deze bijzondere cartridges worden gevuld met parelachtige bolletjes inkt van ongeveer 11 millimeter doorsnede. Vandaar de naam 'Pearls'.

Het MES systeem stelt Océ in staat de kwaliteit van de productie van de Toner Pearls productielijn beter in de hand te houden. Nspyre heeft ervoor gezorgd dat de data door SAP ME wordt ingelezen ten behoeve van tracking & tracing en rapportage. 

Klik hier om het volledige artikel te lezen. Bron: Automatie

Meer weten over wat Nspyre in uw specifieke bedrijfssituatie kan betekenen? Stuur een e-mail naar info@nspyre.nl o.v.v. MES.